Logo Organize4uДля различных бизнес-услуг на русском языке, вы можете связаться с Organize4u!

Office management

Organize4u biedt u de spin in het web van de organisatie. Zowel op locatie als vanuit het kantoor van Organize4u kan interim ondersteuning op het gebied van office management geboden worden.

Office management op afstand

Heeft u uw handen vol aan uw dagelijks werk? Heeft u behoefte aan ondersteuning om uw (eenmans)bedrijf efficiënt te laten functioneren? Organize4u ondersteunt op afstand uw bedrijf door zaken voor u te regelen, zoals de administratie, de correspondentie, het boeken van reizen en het bestellen van relatiegeschenken.

Interim office management

Organize4u biedt u de mogelijkheid het professionele secretariaat uit handen te geven. Indien een secretariaat gereorganiseerd dient te worden, vanwege uitbereiding of juist inkrimping, inventariseert Organize4u de knelpunten en geeft aanbevelingen voor verbetering.

Project office management

Organize4u biedt u ondersteuning op het gebied van het organiseren van projectmeetings, informatieverzameling ten behoeve van managementrapportages, voortgangsrapportages, documentenbeheer, resourceplanning, tijdregistratie en facturatie.

Contact

Organize4u
drs. Marianne de Boeij
Nieuwegein

06 15 23 05 88
info@organize4u.nl
KvK 30245858